BYGGSERVICE Stockholm - tillbyggnation, ombyggnation och nybyggnation

Välkommen till vår byggfirma i Stockholm där vi hjälper företag och privatpersoner att genomföra ombyggnader och entreprenader av högsta kvalitet. Vårt team är erfaret och professionellt, och vi arbetar alltid med högsta noggrannhet och precision för att säkerställa att våra kunder är nöjda med resultatet.

Vad kan vi hjälpa dig med inom BYGGservice i Stockholm?

Vi arbetar med mindre renoveringar till större entreprenader för fastigheter och kan hjälpa dig med allt från att bygga ditt drömhem till att renovera en fastighet för att maximera dess värde. Vi tar hand om allt från planering till färdigställande, och våra kunder kan alltid lita på oss för att leverera högsta kvalitet och pålitlig service. 

Vi bygger relationer

Oavsett vad ditt byggprojekt innebär, kan du lita på oss för att leverera pålitlig och professionell service. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en offert för din nästa byggnadsprojekt i Stockholm.Vi är stolta över att ha ett dedikerat och erfaret team av snickare och andra hantverkare som är specialiserade på olika områden av byggbranschen. Vår byggfirma arbetar noggrant och effektivt för att se till att varje projekt genomförs enligt planen och inom tidsramen. Vi på Nordiska förstår vikten av att bygga starka och pålitliga relationer med våra kunder, och vi strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

 Välkommen att maila eller ringa oss.

Vår byggfirma erbuder följande tjänster inom byggservice  i Stockholm

  • Besiktning av  lägenhet eller villa innan köp,  vvs och byggteknik
  • Besiktning av lägenhet eller villa innan försäljning, vvs och byggteknik
  • Renovering av kök
  • Renovering av badrum
  • Villarenoveringar
  • Lägenhetsrenoveringar
  • Plattsättning
  • Tvättstugerenoveringar till Brf och villor
  • Dräneringsarbeten till villor och Brf
  • Renoveringar av villa källare 
byggservice i Stockholm

Sammanfattning vår byggservice i Stockholm

Nordiska Bygg & VVS erbjuder ett brett utbud av professionella bygg- och VVS-tjänster för både privatpersoner och företag. Vi specialiserar oss på allt från nybyggnation och renovering av fastigheter till installation och underhåll av VVS-system. Våra tjänster inkluderar också takläggning, fönsterbyten och måleri. Vi tar stolt på oss att leverera högkvalitativt arbete med noggrann uppmärksamhet på detaljer och kundens önskemål. Kontakta oss för att boka en konsultation eller för mer information om våra tjänster.

Tillbyggnation i Stockholm

Behöver du mer utrymme i ditt hem eller på din arbetsplats? Nordiska Bygg & VVS kan hjälpa dig med tillbyggnation av befintliga byggnader. Vi arbetar noggrant för att säkerställa att tillbyggnaden blir sömlös med den befintliga strukturen samtidigt som vi tillförsäkrar att alla tillstånd och regler följs. Vi samarbetar tätt med våra kunder för att förverkliga deras vision och förvandla deras idéer till verklighet.

Ombyggnation

Vill du förnya utseendet på ditt hem eller förbättra funktionaliteten på din arbetsplats? Nordiska Bygg & VVS utför ombyggnationer av befintliga byggnader, inklusive kök och badrum. Vi arbetar med högsta precision för att säkerställa att alla förändringar inte bara är estetiskt tilltalande, utan också funktionella, hållbara och säkra. Vi anpassar vårt arbete efter våra kunders specifika behov och garanterar att alla projekt är färdiga inom överenskommen tid och budget.

Renoveringar

Nordiska Bygg & VVS erbjuder också professionella renoveringstjänster för både privata och kommersiella fastigheter. Oavsett om du vill renovera ett badrum, kök eller hela fastigheten, är vårt team av erfarna hantverkare redo att hjälpa dig. Vi arbetar med högsta precision och expertis för att säkerställa att dina renoveringsbehov uppfylls på ett professionellt och effektivt sätt.

Vi arbetar i hela Stockholm

Nordiska Bygg & VVS är ett professionellt byggföretag med säte i Stockholm. Vi har över 30 års erfarenhet inom branschen och är stolta över att ha byggt upp ett starkt rykte för högkvalitativt arbete och kundnöjdhet. Vi arbetar alltid med noggrann uppmärksamhet på detaljer och levererar våra projekt inom överenskommen tid och budget.
Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina byggbehov.

 

VILL DU BLI KONTAKTAD?

1. BEGÄR OFFERT

Ni begär en offert enkelt via hemsidan. Vi återkommer till er inom 48h (vardagar).

2. FÖRSTA MÖTE

Vi tar ett första möte antingen på plats hos er eller genom videosamtal. Efter det får ni en kostnadsfri offert.

3. ARBETET UTFÖRS

Vi genomför arbetet som är specificerat på offerten och enligt tidsplanen.

4. ÖVERLÄMNING

När arbetet är slutfört städar vi undan och överlämnar all dokumentation.

VI ERBJUDER OFFERT VIA VIDEOSAMTAL

FÖRETAG VI ARBETAR MED