Rörmokare i Stockholm

Om du söker efter en pålitlig och erfaren rörmokare i  Stockholm, har du kommit till rätt ställe. Vår auktoriserade VVS-firma är specialiserad på allt från rörarbeten och sanitet till värme och installationer. Vi erbjuder våra tjänster till både företag och privatpersoner i Stockholm och strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Läs vidare för att lära dig mer om vad vi kan erbjuda dig och din verksamhet.

Vi är Rörmokare i STockholm, vad kan vi hjälpa dig med?

 

  • Installationer av rör och VVS-system för både företag och privatpersoner
  • Service och underhåll av befintliga system
  • Snabba och pålitliga rörarbeten

Våra tjänster inkluderar allt från små reparationer och underhåll till större projekt som kräver expertis och erfarenhet. Oavsett om du behöver hjälp med att installera en ny VVS-enhet eller om du behöver en snabb reparation, så kan våra rörmokare hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av VVS-projekt och vår expertis garanterar att vi kan leverera högkvalitativt arbete varje gång.

För oss är det viktigt att alltid vara tillgängliga för våra kunder. Vi förstår att problem med rör och VVS-installationer kan uppstå. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och vi gör allt vi kan för att se till att du är nöjd med det arbete vi utför.

Som auktoriserad VVS-firma i Stockholm är vi stolta över att erbjuda högkvalitativt arbete och exceptionell service till dig som är företagare eller privatperson. Vi är proffs på all VVS-service!

Mer om oss och våra tjänster som rörmokare

Som rörmokare i Stockholm erbjuder Nordiska Bygg och VVS Service ett brett utbud av tjänster för att säkerställa att ditt VVS-system fungerar smidigt och effektivt i Stockholm. Våra tjänster inkluderar reparation av läckande rör, installation av nya rör och VVS-system, avloppsspolning, avloppsrensning, och mycket mer.

Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder och vår erfarna personal har den kompetens som krävs för att ta itu med alla typer av VVS-problem. Vi använder också bara de bästa verktygen och teknikerna för att säkerställa att ditt VVS-system fungerar problemfritt under lång tid framöver.

Oavsett om du behöver akut reparation eller planerar en omfattande installation, kan du lita på Nordiska Bygg och VVS Service som din pålitliga rörmokare. Kontakta oss idag för att boka en tid för service eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina VVS-behov.

 

VILL DU BLI KONTAKTAD?

1. BEGÄR OFFERT

Ni begär en offert enkelt via hemsidan. Vi återkommer till er inom 48h (vardagar).

2. FÖRSTA MÖTE

Vi tar ett första möte antingen på plats hos er eller genom videosamtal. Efter det får ni en kostnadsfri offert.

3. ARBETET UTFÖRS

Vi genomför arbetet som är specificerat på offerten och enligt tidsplanen.

4. ÖVERLÄMNING

När arbetet är slutfört städar vi undan och överlämnar all dokumentation.

VI ERBJUDER OFFERT VIA VIDEOSAMTAL

FÖRETAG VI ARBETAR MED