Varmvattenberedare

Dags för en ny varmvattenberedare?  Köp din varmvattenberedare hos oss. Vid installation är det ALLTID fast pris!  

Med oss installeras din nya varmvattenberedare snabbt & smidigt

När det är dags för en ny varmvattenberedare hjälper vi dig hela vägen, från att hitta rätt variant för ert behov till att installera och slänga iväg eran gamla. Med oss blir installationen av er nya varmvattenberedare smart och smidig. Du kan även alltid känna dig trygg med att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt.

Hur går det till vid byte av varmvattenberedare?

Installationer som omfatta var elektricitet eller vatten bör alltid utföras av en kunnig fackman. Om du går i tankarna om att byta eller köpa en ny varmvattenberedare hjälper vi dig inte bara med installationen utan också med köpet av den. 

Vi är ett aukturiserat VVS företag som kan hjälpa dig med en trygg installation. Hos oss hittar du varmvattenberedare från det välkända varumärket NIBE. När du kontaktar oss börjar vi alltid med att boka in ett möte där vi går genom våra olika typer av varmvattenberedare, i samråd med oss hjälper vi sen dig att göra rätt val. 

 

Steg för steg vid installation av varmvattenberedaren

– Bokning av installations tid, inom 24 timmar
– varmvattenberedare levereras hem till dig
– Vatten och el stängs av för att demontera din gamla vattenberedare
– När allt är klart, besiktar vi arbetet och testar att allt fungerar.
– lnnan vi lämnar huset städar vi upp och tar med oss den gamla som vi kör till
återvinningen.

STORSÄLJARE - NIBE COMPACT

VARMVATTENBEREDARE - ALLT VARMVATTEN DU BEHÖVER

Med valfritt korrosionsskydd, är lösningen för de flesta villahushåll. NIBE COMPACT finns i fyra modeller; 100, 150, 200 och 300. De två större modellerna har tre olika korrosions skydd (emalj, koppar, rostfritt) att välja på. För kalkhaltigt vatten finns beredaren NIBE COMPACT-Cu Steatit (i modellerna 200 och 300) som är speciellt lämpad för detta. Smälter väl in i hemmiljön. 

Den minsta modellen är perfekt att placera under arbetsbänken i köket, medan de största passar utmärkt i grovköket eller tvättstugan. Beredaren har ett ytterhölje av stålplåt och väl tilltagen fot som möjliggör dold rörinstallation (både från golv, tak och sidan).

Vattenmagasinet består av antingen en behållare helt i rostfritt stål eller en stålbehållare med invändigt korrosionsskydd av koppar eller emalj. lsoleringen består av miljövänlig polystyren (EPS) för bästa värmeisolering. 

Varmvattenberedaren ansluts till 400 V 2-fas (ger effekt 3 kW), alternativt 230 V 1-fas (ger effekt 1 kW), men kan också fås i3-fas utförande med effekten 6 kW (ej COMPACT 100). Samtliga modeller av NIBE COMPACT är utrustade med a rbetsbrytare.
Försedd med en komplett ventilutrustn ing med blandningsventil, avstängningsventil/backventil och säkerhetsventil med avtappn ingsfunktion. Termostaten är inställbar upp till 80 ”C.

NIBE - Varmvattenberedare koppar

PERFEKT FÖR DIG SOM BOR I VILLA - 200 LITER

Compact är den rätta lösningen fiir de flesta villahushåll. Volym: 185 liter. Beredaren har ett Ytterhölje brännlackerad av stålplåt och väl tilltagen fot som möjliggör dold rörinstallation både från golv, tak och sidan Med rostfri el patron. Komplett fabriksmonterad ventilutrustning ftir 22
mm cu-rör, inkl. blandningsventil. Elanslutning 3,0 kW 2-fas 400V altematirt 1,0kW I -fas 230V.


Vattenmagasin: Stål med Korosionsskydd Koppar.

NIBE - COMPACT VATTENBEREDARE 300 L


COMPACT iir den rätta lösningen ftir de flesta villahushåll. Volym: 269 liter. Beredaren har ett ytterhölje av briinnlackerad stålplåt och väl tilltagen fot som möjliggör dold rörinstallation både från golv, tak och sidan.

Med rostfri el patron. Komplett fabriksmonterad ventilutrustning {tir 22 rnm cu-rör, inkl. blandningsventil. Elanslutning 3,0 kW 2-fas 400V altemativt 1,0kW 1-fas 230V.

Vattenmagasin: Stål med Korrosionsskydd Koppar.